Їдальня санаторію
В їдальні санаторію організовано 3-разове повноцінне, збалансоване за основними компонентами (білкі, жири, вуглеводи, вітаміни, мікроелементи) харчування. Дієтичне харчування розроблено з п'яти раціонів, що відповідає 15 дієтам по Певзнеру.
Для дітей і відпочиваючих з цукровим діабетом і після операцій, в санаторії організовано роздільне харчування. Є можливість приготування протертих страв, дробове харчування, додаткова вечеря для відпочиваючих, які отримують інсулінотерапію. Щодня в раціоні м'ясні, рибні, молочні продукти, свіжі овочі, фрукти та соки. Ми практикуємо 'меню на замовлення' - кожен відпочиваючий може вибрати страви на свій смак із запропонованих варіантів. Ви можете вибрати дієтичне, комерційне харчування, замовити харчування для дітей.
В їдальні створені комфортні умови для прийому їжі: красива сервіровка, кондиціонери для підтримки мікроклімату, музичний супровід, ввічливий персонал та інше.
Приготування страв проводиться у відповідності з технологічними картами - розкладками. Картотека наших розкладок налічує понад 750 страв. В асортимент харчування входять: холодні і гарячі закуски, супи, салати, перші страви, гарніри, другі страви, свіжі фрукти і овочі. Також для відпочиваючих ми готуємо смачну випічку.
Режим прийому їжі:
обід: 13:00-14:00,
вечеря: 18:00-19:00,